skip to Main Content

Kulbaneparken – piktogramserie

Valby har fået en ny grøn park, hvor der tidligere har ligget et gasværk. Parken er anlagt hen over Ringstedbanens tunnel, og i den ene ende af parken er der etableret en række træningsredskaber.

Københavns Kommune og Valby Lokalråd fået udarbejdet en serie piktogrammer, der instruerer i brugen af redskaberne. De skal udvikles som et supplement til kommunens eksisterende piktogramserie.

FROM oo STEN tager udfordringen op, og analyserer de mange allerede lækre og stramt tegnede piktogrammer i kommunens designmanual.

Vi støder ind i gode og udfordrende visuelle benspænd: Piktogram-mennesker i Københavns Kommune har generelt ingen fødder. Den detalje bliver vi pine-død nødt til at arbejde med + justere nænsomt på, da mange af Kulbaneparkens træningsredskaber kræver en nøje visuel beskrivelse af brugerens fodstilling.

Vi tager dialogen med vores kommune-fæller/samarbejdspartnere og er stolte af et godt samarbejde + resultat i bruger- borger-højde:-)

Kunde Valby Lokalråd/ Københavns Kommune


Opgave Piktogrammer til træningsredskaber i Kulbaneparken i Valby

Kulbaneparkens træningsområde

Piktogrammer. Det skal se let ud, og det er det ikke! Piktogrammer skal hurtigt og enkelt kunne forklare et budskab. Vi må hele tiden overveje hvor meget man kan forenkle og stadig holde fast i forståelsen og læsbarheden. I denne opgave måtte vi bøje de eksisterende retningslinjer for piktogrammer i Københavns Kommune og give figurerne fødder.

Back To Top